Over ons

In december 2020 is Hippisch Centrum Groenraven overgenomen door Lotje Schoots en Patrick Berends. Dit prachtige complex is gebouwd en opgezet door de familie Scharroo, waarbij er aan alle details is gedacht voor een optimaal klimaat voor ruiter en paard.

Lotje is een internationale Grand-Prix amazone die succesvol is in alle klassen van de dressuursport. Met 16x een Nederlandse titel, 10x een Europese titel en een wereldkampioenschap op haar naam heeft zij een grote staat van dienst. Lotje houdt zich voornamelijk bezig met het opleiden en trainen van haar geliefde paarden, daarnaast geeft zij lessen aan enthousiaste ruiters en is ze veel te vinden in de wedstrijdring. Tevens geeft Lotje clinics, is ze een veel gevraagd jurylid voor jonge paardenrubrieken en zit ze in selectiecommissies.

Patrick is een zeer gewaardeerd Grand-Prix Jurylid. Hij jureert dan ook op de grote evenementen zoals de Nederlandse kampioenschappen en de kader en uitzending wedstrijden.

Voor de KNHS geeft hij jury bijscholingen, neemt hij ORUN examens af. Daarnaast heeft Patrick ook zelf Grand-Prix gereden met Brentano.

Voordat hij deze mijlpaal bereikte heeft hij 3 paarden succesvol in de Lichte Tour uitgebracht. Naast zijn passie voor het jureren en het geven van proefgerichte trainingen is Patrick een professional op het gebied van zadelpassen. Zijn eigen ontwikkelde merk KM Worldriding saddles timmert hard aan de weg en wordt alom gewaardeerd door dierenartsen en fysiotherapeuten.

Onze missie is het faciliteren van (professionele) dressuurruiters en trainers waarbij het management van het paard voorop staat. De centraal gelegen vijfsterren accommodatie laat niets te wensen over; ruime boxen, een 20 x 60 m binnen rijbaan en een 25 x 65 m buitenrijbaan, een overdekte stapmolen, paddocks en weidegang bieden paard en ruiter alle mogelijkheden.

Alle ruiters en trainers zijn welkom op HC Groenraven om gebruik te maken van de accommodatie, om een paard te stallen, trainingen te volgen, of om aan evenementen of wedstrijden deel te nemen.

Voor ruiters en trainers die professioneel met de dressuursport bezig zijn profileert Hippisch Centrum Groenraven zich als een (inter-)nationale thuishaven. Regelmatig worden op Hippisch Centrum Groenraven activiteiten georganiseerd zoals clinics, trainingsweken en wedstrijden.

Bij ons kunt u terecht voor pensionstalling, dressuurlessen tot en met Grand Prix niveau, training van uw sportpaard en de aan-/verkoop van uw sportpaard.

over 1
over 3
over 2
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op.Stel uw vraag