Het team

Wilt u graag persoonlijk kennis maken? Neem dan contact op.Maak een afspraak

Van onze medewerkers verwachten wij een professionele en zelfstandige aanpak met een duidelijke visie op mens en paard. Al onze medewerkers beschikken over voldoende kennis, ervaring en natuurlijk affiniteit met paarden en de paardensport.

Lotje Schoots

Eigenaar

Ik denk dat ik eerder op een pony zat dan dat ik kon lopen. Paarden zijn mijn lust en mijn leven. Ondanks de vele prachtige successen haal ik het meeste plezier uit het opleiden en trainen van jongs af aan naar het hoogst haalbare. Natuurlijk is er altijd de droom om ook bij de senioren het team te bereiken, maar plezier staat voorop. Samen met mijn rots in de branding Patrick werken we elke dag aan én met onze passie, paarden!

Patrick Berends

Eigenaar

Ik ben Patrick, mij zul je overal op het terrein kunnen vinden. Nadat ik zelf mijn doel Grand-Prix rijden had bereikt zit ik niet veel meer op een paard. Waar mogelijk probeer ik Lotje zoveel mogelijk bij te staan. Zowel in het rijden als de zaken erom heen. Ik jureer graag en geef cursussen voor de KNHS. Daarnaast ben ik erg druk met KM Worldriding en La Valencio.

Carly Overeem

Groom Lotje

Ik ben Carly. Al sinds 2014 kom ik op stal bij Lotje en Patrick. Wat begon als stage is nu mijn baan. Hoe leuk is dat! Ik ben eigenlijk altijd wel op stal te vinden. Mijn eerste paard Sun heb ik zelf (met hulp van Lotje) opgeleid tot en met ZZ-L niveau. Op dit moment heb ik Dadona succesvol in de sport lopen. Naast dit werk heb ik ook een aantal jaar les gegeven aan verschillende niveaus op de manege. Ook ben ik een jaar commandante geweest van de carrousel. Wat het leukste is aan mijn baan? Deel uitmaken van de opleiding van een jong paard tot de Grand-Prix. Zien dat het hoogst haalbare mogelijk is!

Carly Overeem met Groom Lotje

Rowan Lonis

Groom Lotje

Ik ben Rowan, je zult mij vooral op de zaterdag tegen komen. Al bijna tien jaar kom ik bij Lotje en Patrick over de stalvloer. Ooit als stagiaire begonnen en nooit meer weggegaan.  Ik rijd twee keer per week paard, meestal lekker in het bos. Ik heb geen grote wedstrijd ambities, ik ben vooral heel handig naast het paard. Vijf jaar lang heb ik naast de zaterdagen bij Lot doordeweeks gewerkt op een pensionstal. Twee jaar geleden heb ik besloten mij om te laten omscholen en nu werk ik als doktersassistente bij een huisartsenpraktijk in Almere.

Rowan Lonis met Groom Lotje

Suzanne van der Geest

Verzorging pensionpaarden

Ik ben Suzanne, 36 jaar oud. Ik werk sinds oktober 2018 al op de stal in Houten bij de vorige eigenaren. Sinds mijn vijfde al bezig met paardjes. Opleiding paardenhouderij gedaan in Barneveld en daarna op diverse stallen gewerkt. Tussenuit geweest om 7 jaar in de thuiszorg te werken, maar het werd mij toen duidelijk dat mijn hart bij het werken in de paarden ligt en daarna ben ik met mijn huidige baan begonnen.

Carolien en George Schoots

Lotje: Mijn toegewijde ouders .
Ze staan ons met raad en daad bij waar nodig is .
Beide veelzijdige ondernemers op zeer divers vlak .
Altijd kritisch, opbouwend en meelevend .

Maaike van den boom

Verzorging pensionpaarden

Ik ben Maaike, 22 jaar en ik werk sinds februari 2020 op de stal in Houten. Zelf heb ik meerdere paarden die ik ook uitbreng in de sport. Ik heb de opleiding paardenhouderij niveau 4 afgerond, verder ben ik Orun gediplomeerde instructrice en hiernaast heb ik nog mijn eigen bedrijf in de paarden. Met mijn bedrijf doe ik vooral het verzorgen en trainen van paarden voor derden.

Charlotte van Vliet

Verzorging pensionpaarden

Even voorstellen, mijn naam is Charlotte van Vliet.
Ik ben ruim 2 jaar werkzaam geweest op Groenraven voor de vorige eigenaren. Na even weg te zijn geweest super blij om bij Lotje & Patrick te mogen werken.
Zelf heb ik vanaf jongs af aan al pony’s en zo doorgegroeid naar een paard.
En de opleiding paardenhouderij afgerond.
Met mijn paard heb ik nu voldoende punten in het ZZL.
Maar het aller belangrijkste is de passie en het plezier in de paarden sport op deze prachtige locatie.

Frank Wackers

KM Worldriding saddles

 

Ik ben Frank en ben al meerdere jaren werkzaam bij Patrick en Lotje, waar ik samen met Patrick KM Worldriding Saddles onder mijn verantwoordelijkheid neem. Mij zulllen jullie het meeste op straat tegenkomen als ik onderweg ben naar mensen waar ik de controlecheck van hun huidige zadel uitvoer of het aanmeten van een nieuw zadel. 

Ik word blij als we een bijdrage kunnen leveren aan betere prestaties van paarden en hun ruiters/amazones. 

Frank Wackers van KM Worldriding saddles

Noélle Geurts

La Valencio

 

Ik ben Noëlle. Sinds september werkzaam bij Valencio. Jullie zullen mij vooral van maandag tot vrijdag zien. Naast dat ik met heel veel plezier en passie voor La Valencio werk, ben ik ook werkzaam in de Beauty branche. Zelf heb ik een kleinschalige salon. Naast mijn werkzaamheden is de paardensport ook echt een passie van mij. Zelf heb ik een eigen topper staan en zo hoop ik als “amateur” leuk mee te kunnen rijden in de sport. 

Noélle Geurts van La Valencio