Rijvereniging

De rijvereniging van HC Groenraven is een kleine maar ambitieuze vereniging die gericht is op de ambitieuze paardensporter.

Je kunt lid worden van RV en PC Groenraven wanneer je een paard en/of pony tot je beschikking hebt. Het is niet mogelijk om bij HC Groenraven een paard of pony te huren of manegelessen te volgen. In de vereniging is plaats voor de recreatieruiter en de fanatieke wedstrijdruiter in verschillende wedstrijddisciplines.

Aanmelden en opzeggen

De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond (KNHS). Alle leden van HC Groenraven zijn lid van de KNHS. Voor het deelnemen aan wedstrijden heb je een startpas nodig. Deze kan je zelf aanvragen via de website www.knhs.nl. Daar maak je een account aan in ‘Mijn KNHS’. Ook het afmelden van startpassen regel je daar zelf. Startpassen betaal je rechtstreeks aan de KNHS.

Na aanmelding van je lidmaatschap ontvang je een factuur voor betaling van de contributie. Zodra je deze betaalt gaat je lidmaatschap in.

Vervolgens ontvang je jaarlijks een contributiefactuur die binnen de gestelde betalingstermijn moet worden betaald. Het lidmaatschap en de daarbij behorende privileges zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Het lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar. Opzeggen van je lidmaatschap moet vóór 1 december. Vragen over een lidmaatschap, contributiefacturen  of opzegging kun je richten aan info@hcgroenraven.nl

Lid worden

Aanmelden is heel makkelijk. Vul onderstaand formulier in klik op aanmelden. Zo spoedig mogelijk na het ontvangen van de aanmelding krijg je een factuur. Nadat we de betaling van deze factuur hebben ontvangen, is je lidmaatschap een feit.  Lid worden na 1 juli

  Indien je lid wordt na 1 juli van het huidige jaar, zal de helft van onderstaande contributiebedragen worden doorberekend. Dit betekent dat iedereen die zich tussen 1 juli en 31 december aanmeld als lid de helft van onderstaande contributiebedragen betaald. Bijvoorbeeld: je wordt KNHS lid na 1 oktober, dan betaal je het half jaar lidmaatschap voor de KNHS a €37,50

  Opzeggen voor 1 juli

  Indien iemand stopt voor 1 juli  wordt de jaar contributie berekend. Het lidmaatschap van HC Groenraven betreft een jaarlidmaatschap.

  Lidmaatschap

  € 69,95 per jaar

  Deze leden kunnen in KNHS-verband wedstrijden rijden.